Thursday, October 2, 2008

1 Syawal.... Salam lebaran dan selamat Eidulfitri semua!

Malam raya ke-2, balik je dari menziarahi ahli keluarga, sebelum kerdipan mata direhatkan, saya terus on laptop dan taip msg2 ucapan hari raya dari sahabat-sahabat dan kenalan semua yg saya terima melalui SMS.


Saya mintak maaf sangat2 atas ketidakmampuan saya membalas kesemua msg2 tersebut. (kredit tak dak, tunggu duit raya tak dapat2, huhu)... Namun seperti yg saya nyatakan dalam entri sebelum ini, sebagai balasan, saya akan publish semua msg-msg tersebut dan balas dalam ni ja. Terima kasih semua dan selamat menyambut hari kemenangan...Selamat Hari Raya buat semua sahabat2.Mohon ampun segala keterlanjuran kata, tersilap bicara,tersalah laku terguris hati dan mana2 perbuatan yg menyesakkan dada. Sama2 kita sucikan diri dan kembali kepada FITRAH.. Maaf dipinta dari Shahidat Mohamed =)
-01330054**Slm
Selamat Hari Raya Aidilfitri
mintak maaf sedipohon rimbungala keterlanjuran kata dan perbuatan, yg tersalah sangka , yg terkutuk dan yg terketuk. EID MUBARAK ^^,)-from bro Hafiz
-01362887**


“Slm kerendahan hati,ada ketinggian budi. Dlm kemiskinan harta, ada kekayaan jiwa. Dlm kelembutan lidah, ada keterlanjuran kata. Dlm gurau dan senda , ada khilaf dan dosa.
Hrp dimaafi segala2nya”
Slm Aidilfitri Maaf Zahir & Batin..
~Md Kamarul Helmi Md Nawawi~
-01322295**

Setitik embun dipohon rimbun, Diatap nipah air bergenang, Dosa tertimbun mohon diampun, Silap & salah jangan dikenang.
“SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR BATN 0-0”
-01951247**


Di Syawal ini...
Bergembiralah atas kejayaan mentarbiyah diri. Beristighfarlah atas dosa2 lalu. Bersedihlah atas peluang yg berlalu. Bermaafanlah atas silap salah. Adik-beradikku, dgn kerendahan diri,mohon kemaafan.SALAM PERJUANGAN;SALAM KEMENANGAN;SALAM AIDILFITRI. –A.Huzaifah A.S-
-01933281**


Walau jauh bukan halangan, SMS dihantar tanda perhubungan,Ku mohon maaf selama berkenalan, Salam Aidilfitri tanda ingatan. Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin :-)
-01235937**


Kepada penerima msg ini!... Selamat Hari Raya Eidul Fitr MZahir Batin..Drpd FAISAL JAMIL.
-01732322**


PANTUN RAYA- “Pelita karan di KLCC, Lampu mentol warna warni, Takbir bergema..Famili disisi, Makan ketupat..Ingat2 kami disini” – Abg Zarul+ Kak Laila (Saba’ Islamic Media)
-01638420**


Songket ditenun si anak dara, Indah dipakai oleh si jelita, Tgn dihulur ampun dipinta, Moga terlerai segala sengketa. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin.
-01269407**


Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin. Dr Ikhwan Haziq.
-01267644**


Ada ketika mata silap memandang, Telinga salah mendengar, Lidah terlanjur berkata, Fikiran khilaf menafsir, Hati silap menduga..Mohon maaf atas segalanya..Salam Aidilfitri.. -Asyikin ICT-
-01721935**


Saya ingin memohon maaf atas segala silap dan slah sepanjang perhubungan ini. Semoga lebaran dirayakan dengan penuh kesyukuran.. Salam Aidilfitri dari Azree Ariffin.
-01265880**

Ok. Takat ni dulu deh. Msg2 lain saya akan taip lain kali. Kepada pemberi msg yg msg2 mereka tidak kelihatan dalam senarai pertama ni, jangan risau yer. Ampun di pinta, maaf dipohon pada semua...

Ngantuk dan letih sedang meraja dalam diri sekarang. Selamat malam raya ke-2..huhu

No comments: